Завантаження ...
banner
banner

Одна із шкіл на Ніжинщині уже перейшла на дистанційне навчання

У Ніжинській райдерж адміністрації обговорили стан епідеміологічної ситуації в районі. Наразі маємо значне зростання захворюваності на COVID-19. Всього з початку року зареєстровано 92 випадки захворювання

Ніжинський район, заклади освіти, коронавірус, дистанційне навчання

У Ніжинській райдержадміністрації обговорили стан епідеміологічної ситуації в районі. Наразі маємо значне зростання захворюваності на COVID-19. Всього з початку року зареєстровано 92 випадки захворювання. З них: 63- активних, 19 - на стаціонарному лікуванні, 44 лікуються амбулаторно, 65 контактних осіб.

Найбільше хворих у смт. Лосинівка.

З 07 вересня Ніжинський район перебуває у "помаранчевій" карантинній зоні. Цього тижня планується перевірка закладів освіти на дотримання карантинних заходів та обмежень.

Перемозька ЗОШ уже перейшла на дистанційну форму навчання у зв’язку із виявленими захворюваннями серед персоналу. Відновити роботу навчальний заклад може 14 вересня за умови стабілізації епідситуації.

Голова райдержадміністрації зауважив, що у подальшому, зважаючи на таку складну ситуацію із ростом захворюваності, можливе переведення всіх навчальних закладів на дистанційне навчання

За матеріалами neadm.cg.gov.ua
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: