Завантаження ...
banner

На ніжинців похилого віку очікує "Кольорове життя"?

Ніжинська ОТГ отримає майже 500 тисяч гривень на облаштування простору для людей похилого віку на подвір'ї територіального центру. Про це повідомляє Ніжин Інвестиційний

Ніжинська ОТГ, 500 тисяч грн, люди похилого віку, територіальний центр

Ніжинська ОТГ отримає майже 500 тисяч гривень на облаштування простору для людей похилого віку на подвір'ї територіального центру. Про це повідомляє Ніжин Інвестиційний.

Цьогоріч у рамках "Фонду малих проєктів - Україна 2020" – чотири переможці! Проведення заходів онлайн дозволило зекономлені кошти видати на співфінансування однієї додаткової заявки, яка оцінювалася на загальних умовах, пише Solidarity Fund PL in Ukraine.

Тож дофінансування на реалізацію своїх проєктів отримають:

Лосинівська ОТГ - проєкт "Соціальне таксі+гаряча лінія - засоби соціальної допомоги універсального призначення"

Ніжинська ОТГ - проєкт "Відкритий простір для людей похилого віку "Кольорове життя"

Сновська ОТГ - проєкт "Створення простору для відпочинку та підтримки здорового способу життя для соціально-вразливих груп населення Сновської ОТГ"

Сосницька ОТГ - проєкт "Сосницька селищна рада – мобільна громада"

Нагадаємо, що "Фонд малих проєктів - Україна 2020" діє в рамках програми "Соціальні послуги в громадах - планування та реалізація". Подати заявку на участь мали можливість громади з Чернігівської області, які беруть участь у програмі. Усі заявки оцінювалися згідно з критеріями, зазначеними у регламенті ФМП, Оцінювальною комісією зі співробітників Фонду міжнародної солідарності.

Детальніша інформація про проект – згодом.

mynizhyn.com
Фото ілюстрове
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: