Завантаження ...
banner

Заїжджий "гастролер" з Кіровоградської області обкрадав жителів Ніжинщини

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка)

крадіжка, прокуратура, суд

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка) поєднаного з проникненням у інше приміщення, вчиненого повторно (ч.2, ч.3 ст.185 КК України). 

Подія сталася у серпні поточного року. 

В ході досудового слідства встановлено, що 31-річний мешканець одного із сіл Вільшанського району Кіровоградської області, який раніше сім раз був засуджений, в тому числі і за злочини проти власності, на шлях виправлення не став та маючи не погашену у встановленому законом порядку судимість знову вчинив тяжкий злочин. 

Зловмисник, з метою протиправного збагачення, проник до приміщення сараю, який знаходиться на огородженій території домоволодіння, розташованого в одному із сіл Ніжинського району та здійснив крадіжку електроінструменту.

Не зупиняючись на скоєному, чоловік, перебуваючи біля магазину, в тому ж населеному пункті, здійснив крадіжку велосипеду, який був залишений поряд з магазином відвідувачем.  

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину особі загрожує від трьох до шести років.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: