Завантаження ...
banner
banner

Працівники санаторію "Пролісок" створили петицію, аби зберегти заклад

На сайті petition. president.gov. ua 8 вересня з'явилась петиція "Зберегти єдиний дитячий санаторій «Пролісок» в Чернігівській області. Відновити фінансування від держави для закладу"

санаторій, Пролісок, збереження, петиція

На сайті petition.president.gov.ua 8 вересня з'явилась петиція "Зберегти єдиний дитячий санаторій «Пролісок» в Чернігівській області. Відновити фінансування від держави для закладу".

Повідомляє mynizhyn.com.

Створили дану петицію працівники санаторію «Пролісок». Текст петиції такий:

"Просимо залишити державне фінансування дитячому безкоштовному санаторію «Пролісок», єдиному, який зберігся до цього часу в Чернігівській області.

Впровадження другого етапу медичної реформи поставило під загрозу існування закладу, масштабного за територією, приміщеннями та наданням лікувальних послуг.

Положеннями цієї реформи санаторії не були визнані медичною установою, яка надає медичні послуги.

Ці кроки позбавили нас субвенцій від держави та фінансування, а для дітей Чернігівщини взагалі стало питання можливості оздоровлюватися з закінченням карантинних обмежень в області".

Раніше ми писали: 
Працівники санаторію "Пролісок" мітингують під Офісом Президента України
Станом на 9 вересня петицію підтримало 86 людей з 25 тисяч необхідних голосів. Тож якщо бажаєте допомогти зберегти санаторій "Пролісок" підтримайте дану петицію за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/105168fbclid=IwAR1azOWLLffhZ4pLBnh3Z8Zp6u9 TvqiJitVQa5Q7wzOrU3PD8t2r1NQQtbA
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: