Завантаження ...
banner
banner

З продажу трьох приміщень Ніжин отримав більше 2 млн. грн. Куди хочуть подіти гроші?

У Ніжині завершився процес з приватизації трьох приміщень, які належали Ніжинській громаді і були виставлені на продаж. Нагадаємо, що це приміщення колишньої лабораторії на Успенській

приміщення, кошти, продаж

У Ніжині завершився процес з приватизації трьох приміщень, які належали Ніжинській громаді і були виставлені на продаж. Нагадаємо, що це приміщення колишньої лабораторії на Успенській, 8, приміщення на вулиці Гоголя, 13а/4 і будинок 20а на Московській. 

Повідомляє mynizhyn.com.

Загалом від продажу цих приміщень у міський бюджет Ніжина надійшло 2 млн. 209 тис. 379 грн. 80 коп. (в цю суму включені також гарантійні і реєстраційні внески).


На що ж хочуть витратити дані кошти? Про це трохи розповів міський голова Анатолій Лінник: "Ми будемо виносити на обговорення депутатських комісій і засідання сесії, щоб ці кошти, які бюджет отримав з продажу нежитлових приміщень, що належать Ніжинській громаді,  витратити чи на якийсь інфраструктурний проект, або на придбання нерухомості для забезпечення житлом лікарів у Ніжині. Проблема з медичними кадрами у нас стоїть дуже гостро... для боротьби з COVID-19 вже не вистачає медичних кадрів".


На що ж саме підуть кошти буде відомо згодом.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: