Завантаження ...
banner
banner

Як плата за навчання у мистецьких школах Ніжина буде залежати від карантинних зон?

Сьогодні, 10 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення "Про погодження розміру щомісячної плати за навчання учнів в початкових спеціалізованих

мистецькі школи, плата, навчання, музична школа, хореографічна школа
Директор Музичної школи Сергій Голуб та директор Ніжинської дитячої хореографічної школи Галина Тимошенко

Сьогодні, 10 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення "Про погодження розміру щомісячної плати за навчання учнів в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах м. Ніжина".

Повідомляє mynizhyn.com.

Це рішення приймається щороку, але цьогоріч внесли коригування у зв'язку з можливим введенням жорсткого карантину. Загалом рівень щомісячної плати за навчаннях у мистецьких школах залишається на тому ж рівні. Проте у рішенні також прописано, яким буде відсоток проплати при введенні червоної зони. Для Ніжинської музичної школи - це буде 75% (за умови дистанційного навчання), а для Ніжинської дитячої хореографічної школи, за умови, що червона зона буде тривати більше двох тижнів - 50%.

Якщо ж червона зона буде тривати лише тиждень, або два тижні, плата за навчання у хореографічній школі залишається на рівні 100%. Також повна сума плати зберігається при «зеленій», «жовтій» та «помаранчевій» карантинних зонах.

Батьки з таким алгоритмом проплати згодні.

Пільги для окремих категорій учнів зберігаються за всіх умов. У хореографічній школі зараз навчається 250 дітей і 60 з них мають пільги згідно із законодавством.

мистецькі школи, плата, навчання, музична школа, хореографічна школа
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: