Завантаження ...
banner
banner

З понеділка громадський транспорт у Ніжині заборонений, але не для всіх

Сьогодні, 12 вересня у стінах великої зали Ніжинської міської ради відбувся брифінг міського голови Анатолія Лінника і першого заступника Григорія Олійника, де обговорили важливі питання, що стосується "червоної" зони

транспорт, червона зона

Сьогодні, 12 вересня у стінах великої зали Ніжинської міської ради відбувся брифінг міського голови Анатолія Лінника і першого заступника Григорія Олійника, де обговорили важливі питання, що стосується "червоної" зони, яка вступає в дію з 14 вересня. Згідно з постановою Кабміну на жорсткому карантині ми проведемо 14 днів.

Повідомляє mynizhyn.com.

На ці два тижні у місті припиняє роботу громадський транспорт, заборонена посадка на регулярні і нерегулярні рейси. Але громадський транспорт буде працювати, проте не для всіх, як зазначив Григорій Олійник.

Ніжинські перевізники вже готові надавати послуги з транспортування для медичних працівників. Також життєважливі об'єкти, що забезпечують Ніжин газом, електрикою і водою мають організувати для своїх працівників транспорт для підвезення на підприємства. Всі інші підприємства також можуть і мають забезпечити транспорт для своїх працівників.

А всі інші жителі міста мають миритися з відсутністю громадського транспорту і добиратися власним ходом. 
Як то кажуть "золота доба" для таксистів стартує вже з 14 вересня.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: