Завантаження ...
banner

На Батюка встановили 13 нових електроопор, на черзі ще 13

У зв'язку з ситуацією, що виникла по вулиці Батюка, а саме зі старими бетонними електричними опорами, які стоять похиленими, оперативно провести роботи по вирівнюванню не є можливим та доцільним. повідомлє КП "ВУКГ"

Батюка, ремонт, електроопори

У зв'язку з ситуацією, що виникла по вулиці Батюка, а саме зі старими бетонними електричними опорами, які стоять похиленими, оперативно провести роботи по вирівнюванню не є можливим та доцільним. Повідомлє КП "ВУКГ".

З огляду на те, що під землею та на цих опорах проходить багато комунікацій, а саме: тепломережі, електромережі, мережі водопостачання, тощо, було прийнято рішення про повну заміну старих залізобетонних опор на повністю нові, також залізобетонні. Оперативно провести заміну опор не реально, бо цей процес потребує спільної роботи з усіма власниками комунікацій як по їх демонтажу, так і перенесенню на нові опори. 

Наразі вже закуплено та підготовлено до встановлення 13 нових електричних опор, і, з 17 вересня, спільно з іншими підприємствами, розпочнуться відповідні роботи.

Також, працівниками комунального підприємства "Виробниче управління комунального господарства" вже проведено часткову заміну стовпів на нові у кількості 13 штук з монтажем нової лінії освітлення. Крім того, виконано роботи з демонтажу 400 метрів кабелю живлення та демонтажу 8 ліхтарів та 8 оголовників зі старої лінії освітлення. Наразі триває встановлення консолей з допоміжного освітлення пішохідних переходів по вищезгаданій вулиці.

Батюка, ремонт, електроопори

Батюка, ремонт, електроопори

Батюка, ремонт, електроопори
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: