Завантаження ...
banner
banner

Чоловік, який «тероризував» ціле село на Ніжинщині, постане перед судом

Прокурором Ніжинської місцевої прокуратури до Ніжинського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт відносно раніше судимого жителя одного із сіл Ніжинського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення

чоловік, прокуратура, суд

Прокурором Ніжинської місцевої прокуратури до Ніжинського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт відносно раніше судимого жителя одного із сіл Ніжинського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж)).

У ході досудового розслідування встановлено, що чоловік перебуваючи в центрі села, з корисливих мотивів, застосовуючи до літнього односельчанина насильство, наніс йому не менше 5-ти ударів руками та ногами по різним частинам тіла, після чого відкрито заволодів його гаманцем та з місця скоєння злочину зник.

В ході досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: