Завантаження ...
banner
banner

Розкрадання бюджетних коштів. Зловмиснику призначили покарання

Ніжинською місцевою прокуратурою забезпечено процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення у справі щодо особи, якій було інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень

бюджет, кошти, зловмисник, прокуратура, суд

Ніжинською місцевою прокуратурою забезпечено процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення у справі щодо особи, якій було інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 190 КК України.

У ході досудового розслідування підозрюваний визнав свою винуватість у вчинені кримінальних правопорушень, пов’язаних із заволодінням шахрайським шляхом бюджетними коштами, виділеними на ремонт автодороги у одному із сіл Носівського району, та між ним та прокурором у провадженні укладено угоду про визнання винуватості.

Як результат, вироком суду угоду про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним затверджено. Відповідно до її умов чоловіка визнано винним у видачі і використанні  завідомо підроблених офіційних документів та заволодінні шахрайським шляхом частиною бюджетних грошових коштів у сумі 224 тис. грн., що є великим розміром. 

Враховуючи добровільне відшкодування завданого збитку у сумі 224 тис. грн., зловмиснику призначено покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді штрафу у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 грн.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: