Завантаження ...
banner

У Ніжині перевірили супермаркети і магазини: де виявили порушення?

На щотижневій оперативній нараді начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський доповів про здійсненні перевірки

перевірки, супермаркети, карантин

На щотижневій оперативній нараді начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський доповів про здійсненні перевірки. Зокрема на минулому тижні у Ніжині перевірили 7 закладів торгівлі продуктами харчування. Серед них були і супермаркети.

Повідомляє mynizhyn.com.

Фахівці Держпродспоживслужби у складі робочої групи провели комісійні обстеження у гастрономі "Ніжинський", торгівельному кіоску "Бум-бум", Велмарті, АТБ маркеті, магазині Едельвейс та інш. В ході обстеження на деяких об'єктах було виявлено недоліки. У кіоску не було маркування для дотримання дистанції покупців, контейнери для засобів захисту були без кришки. 

В АТБ у торговому залі перебувало більше людей, ніж дозволено і була недостатня кількість дезінфікуючих засобів. Вологе прибирання приміщення та поверхонь було несвоєчасним та неякісним. У Едельвейсі засоби захисту використовували неправильно, у продавців були відсутні рукавички.

Віктор Рафальський зазначив, що найбільше нарікань від громадян було на Велмарт, що там не дотримуються санітарно-епідеміологічних вимог. Але комісія жодних порушень у Велмарті не зафіксувала.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: