Завантаження ...
banner

За три дні у Ніжині + 51 хворий на COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА 20 вересня коронавірус було підтверджено у 22 ніжинців, 21 вересня - у 16. Сьогодні, 22 вересня, захворювання виявили у 13 ніжинців

коронавірус, захворюваність

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА 20 вересня коронавірус було підтверджено у 22 ніжинців, 21 вересня - у 16. 

Сьогодні, 22 вересня, захворювання виявили у 13 ніжинців, 12 чернігівців, трьох прилучан, дев’яти жителів Носівського району, шести Ніжинського, двох Городнянського. По десять випадків інфікування у Бахмацькому та Козелецькому районах, по чотири - у Прилуцькому та Сновському, по одному - в Коропському і Чернігівському районах. Троє хворих у Ріпкинському районі. З них дев’ять осіб перебуває на госпіталізації.

За минулу добу одужало 30 інфікованих: 14 ніжинців, п’ятеро прилучан, 11 жителів Ніжинського району, 9 - Бобровицького, семеро - Носівського, троє - Прилуцького та один з Борзнянського району. З них одинадцять хворих лікувались у закладах охорони здоров’я.

За даними ДУ "Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України" за весь період пандемії у Ніжині виявили 532 випадки захворювання на коронавірус, в тому числі у 25 дітей.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: