Завантаження ...
banner

Коронавірус у Ніжині: ще +27 хворих, одужало 16 людей

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 23 вересня в області зафіксовано 115 нових випадків COVID-19. Захворювання виявили у 27 ніжинців, 39 чернігівців

коронавірус, захворюваність, статистика

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 23 вересня в області зафіксовано 115 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у 27 ніжинців, 39 чернігівців, 19 жителів Варвинського, дев’яти — Козелецького, п’яти — Ніжинського і трьох — Куликівського району. По два випадки інфікування виявлено у Городнянському, Корюківському, Носівському, Чернігівському районах, по одному — в Бахмацькому, Борзнянському, Менському, Семенівському та Сновському. З них семеро хворих перебуває на госпіталізації.

В області зафіксований ще один летальний випадок. Від COVID-19 померла 67-річна жінка з Носівки. Вона мала супутні патології, які ускладнили перебіг хвороби. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

За минулу добу одужав 71 інфікований: 16 ніжинців, дев’ять жителів Коропського району, вісім — Носівського, семеро — Талалаївського, п’ятеро — Бобровицького. По шість одужавших у Прилуцькому та Ічнянському районах, по три — у Варвинському і Сновському, по чотири — у Ніжинському районі та Прилуках. З них дванадцять лікувались у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 3549 випадків інфікування COVID-19, з них:

– 1658 пацієнтів одужали;
– 1644 — лікується амбулаторно;
– 183 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 52 летальних випадків;
– 12 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

Загалом в області 1827 активних випадків коронавірусної інфекції.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 288 ПЛР-досліджень та 670 ІФА-тестів.

– З початку вересня в області інфіковано 1652 людини, за цей час від COVID-19 та ускладнень від інфекції померли 23 жителі Чернігівщини. Ставитися безвідповідально до ситуації, що склалась, ми не маємо права. Тому вкотре звертаємо вашу увагу на важливість дотримання соціальної дистанції, особистої гігієни. Радимо уникати місця скупчення людей та обов’язково вдягати маску у громадських місцях. При наявності перших симптомів, які асоціюються з COVID-19, просимо негайно звертатися до лікарів, – сказав заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: