Завантаження ...
banner
banner

Кому Ніжинський виконком хоче придбати дві квартири?

22 вересня на сайті Ніжинської міської ради з'явилося оголошення про те, що Виконавчий комітет Ніжинської міської ради, який є розпорядником коштів, має на меті придбати на вторинному ринку

квартири, виконком, придбання, лікарі

22 вересня на сайті Ніжинської міської ради з'явилося оголошення про те, що Виконавчий комітет Ніжинської міської ради, який є розпорядником коштів, має на меті придбати на вторинному ринку нерухомості однокімнатну та двокімнатну квартири.

Кому ж хочуть придбати житло? Про це журналісти mynizhyn.com поцікавилися у заступника міського голови Григорія Олійника. 

Григорій Миколайович розповів, що ці дві квартири хочуть придбати для лікарів, а точніше для двох хірургів, які будуть працювати з Артроскопічною стійкою - новим сучасним обладнанням для лікування суглобів, яке нещодавно отримала Ніжинська міськлікарня.

Читайте також: Ніжинська лікарня отримала сучасне обладнання для операцій на суглобах

квартири, виконком, придбання, лікарі
 

"Для залучення молодих фахівців у нашу лікарню, ми хочемо забезпечити їх житлом. Для роботи з артроскопічною стійкою потрібні два хірурги", - зазначив Григорій Олійник.

Тож громадяни, які мають на праві приватної власності однокімнатну та двокімнатну  житлові квартири та бажають їх продати,  можуть зателефонувати (чи звернутися) до відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади для отримання більш детальної інформації. Пл. І.Франка,1 кім.48 тел. 7-15-00. 

квартири, виконком, придбання, лікарі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: