Завантаження ...
banner

Судитимуть вокзального крадія

Ніжинською місцевою прокуратурою 25.09.2020 до суду направлено обвинувальний акт щодо ніжинця за фактом викрадення речей пасажира залізничного вокзалу. Досудовим розслідуванням встановлено

крадіжка, вокзал, речі, прокуратура

Ніжинською місцевою прокуратурою 25.09.2020 до суду направлено обвинувальний акт щодо ніжинця за фактом викрадення речей пасажира залізничного вокзалу.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в лютому поточного року місцевий мешканець на залізничному вокзалі помітив пасажира, який чекаючи свого потяга заснув. Скориставшись необачністю пасажира даний чоловік таємно викрав сумку з особистими речами та документами гостя міста, заподіявши збитки на суму понад 5000 грн.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу до 1700 грн. або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: