Завантаження ...
banner
banner

Ліквідація військової частини в Ніжині: як вирішиться питання?

Одним із резонансних питань сьогоднішньої сесії міськради стала ситуація з ліквідацією війської частини А 4558, що в районі зупинки Об'їжджа. Як ми вже писали раніше, частині вже понад 100 років,

Ніжин, військова частина, ліквідація, сесія

Одним із резонансних питань сьогоднішньої сесії міськради стала ситуація з ліквідацією  війської частини А 4558, що в районі зупинки Об'їжджа. Як ми вже писали раніше, частині вже понад 100 років, на сьогоднішній день у ній працює понад 230 людей з Ніжина та району, і ось звістка, як сніг на голову: цього року так званий 63 склад різко стає непотрібним.

Читайте по темі Одну з військових частин у Ніжині хочуть ліквідувати. Працівники просять допомоги
 
На сьогоднішній сесії проблеми військової частини донесла присутнім її представник. Депутати різних політичних сил стали на захист військового складу. На сесії звучали заклики створити штаб, де б цілодобово чергувати, аби тримати ситуацію під контролем; перекрити входи і виходи, аби з частини не вивозилося майно, адже військові склади уже почали розконсервовувати.
 
Один із депутатів заявив, що на власні очі бачив, як цими вихідними фури вивозили звідти техніку. Інший пропонував виставити у шаховому порядку блоки, щоб таким чином перекрити фурам проїзд.
 
Депутати міськради письмово звертаються до всіх вищих політичних сил, в тому числі й до президента України, до Верховної Ради, Міністерства оборони з проханням недопущення ліквідації.

До розгляду питання повернуться сьогодні в "Різному". Слідкуємо за подіями.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: