Завантаження ...
banner

Подробиці ДТП у Ніжині, де травмувалося шестеро людей. Фото

У Ніжині 1 жовтня близько о пів на дев'яту вечора на вулиці Синяківській зіткнулись «Chevrolet Lacetti» та «Opel Omega». В результаті автопригоди шестеро людей отримали травми

ДТП, Синяківська, постраждалі

У Ніжині 1 жовтня близько о пів на дев'яту вечора на вулиці Синяківській зіткнулись «Chevrolet Lacetti» та «Opel Omega». В результаті автопригоди шестеро людей отримали травми. Про це Суспільному повідомила речниця поліції області Юлія Ковтун.

З її слів, за попередніми даними, 20-річний водій за кермом «Chevrolet Lacetti», рухаючись вулицею Синявською в напрямку вулиці Незалежності, виїжджаючи з другорядної вулиці на головну, не надав перевагу у русі та зіткнувся з «Opel Omega» під кермуванням 30-річного водія.

Внаслідок зіткнення травмувалися шестеро людей, а саме — водій та чотири пасажири «Opel» та пасажирка «Chevrolet». Останню шпиталізували до Ніжинської центральної лікарні.

«Всі водії на момент ДТП були тверезі. Автомобілі наразі знаходяться на штрафмайданчику. Відкрите кримінальне провадження за ст. 286 — порушення правил безпеки дорожнього руху», - каже Юлія Ковтун.

ДТП, Синяківська, постраждалі

ДТП, Синяківська, постраждалі

ДТП, Синяківська, постраждалі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: