Завантаження ...
banner
banner

Як ніжинські малята святкували «Гарбузові іменини». Фото

У ніжинському дитсадку №13 "Берізка" пройшли Гарбузові іменини. Про це в Фейсбук повідомила директор ЗДО №13 Наталя Примушко: "Золота осінь принесла багаті врожаї. Ви тільки помилуйтеся, які гарні

садок №13

У ніжинському дитсадку №13 "Берізка" пройшли Гарбузові іменини. Про це в Фейсбук повідомила директор ЗДО №13 Наталя Примушко

"Золота осінь принесла багаті врожаї. Ви тільки помилуйтеся, які гарні Золота осінь принесла багаті врожаї. Ви тільки помилуйтеся, які гарні гарбузи виростив Микола Семенович Бринза, наш улюблений тренер-викладач з футболу, наш Гетьман, що вчора так гарно грав з хлопчиками та дівчатками на осінньому святі.
 
Ці прекрасні, розкішні гарбузи потрапили до художньої майстерні Світлани Старостенко, яка запросила дітей на «Гарбузові іменини», щоб свято згадати та іменини славні господарю Гарбузу влаштувати. А для початку його та родину Гарбузову треба святково прибрати!

Вправно працювали малята і пісні згадали, і приказки, і улюблений хоровод «Ходить Гарбуз по городу» наспівували під час роботи… А що з цього вийшло ? Помилуйтеся, будьте ласкаві! Малюки у нас старанні, а Світлана Василівна Старостенко - майстриня знана, народна. Тож свято у Гарбуза було славним, незабутнім".

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

садок №13

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: