Завантаження ...
banner
banner

Ніжинців затримали з викраденими електросамокатами

6 жовтня близько 17:00 години, екіпажі патрульної поліції, що несуть службу на автодорозі М-01, отримали на службові планшети орієнтування про розшук автомобіля SKODA Octavia. У повідомленні зазначалося, що легковик рухається

поліція, електросамокати, ніжинці

6 жовтня близько 17:00 години, екіпажі патрульної поліції, що несуть службу на автодорозі М-01, отримали на службові планшети орієнтування про розшук автомобіля SKODA Octavia. У повідомленні зазначалося, що легковик рухається у напрямку Чернігова. Автомобіль зеленого кольору з номерним знаком чернігівського регіону. Особи, які знаходяться в авто, можуть бути причетними до викрадення у місті Києві двох електросамокатів. Викрадені самокати також можуть бути в автомобілі.

Розшукуваний транспортний засіб чернігівські патрульні помітили і зупинили у селі Кіпті Козелецього району. Окрім водія, в салоні знаходилися троє пасажирів. Всі громадяни, як з’ясувалося, жителі міста Ніжина Чернігівської області.

Інспектори пояснили водієві причину зупинки та попросили відкрити багажник його авто. У багажнику лежали два електросамокати тієї ж марки, що й зазначені в орієнтуванні.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Туди ж за короткий час прибув і заявник. Чоловік упізнав своє майно та надав необхідні документи, що це підтверджують.

Патрульна поліція Чернігівської області 

поліція, електросамокати, ніжинці
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: