Завантаження ...
banner
banner

Підпалював поле, а потім почав гасити: під Ніжином чоловік попався на гарячому

У Facebook у групі Ніжатина нива Олег Литвиненко поділився фото і відео на яких чоловік спочатку підпалює поле між "Фрунзівкою" і "Прогресом", а потім починає гасити, коли автор відео до нього

поле, підпал, чоловік, поліція

У Facebook у групі Ніжатина нива Олег Литвиненко поділився фото і відео на яких чоловік спочатку підпалює поле між "Фрунзівкою" і "Прогресом", а потім починає гасити, коли автор відео до нього наблизився.

На місце викликали поліцію, але чоловік до того часу зник. Особу не встановили. На місці біля поля залишився велосипед і пакет з речами у якому потім поліцейські знайшли пляшку імовірно з бензином, чи іншою горючою речовиною.

поле, підпал, чоловік, поліція

За коментарем з приводу цієї події журналісти mynizhyn.com звернулися до начальниці Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко: "Патруль приїхав на місце події за 6 хвилин, але на місці був тільки заявник, а чоловіка, що імовірно підпалював поле, не було. Заявник на місці заяву писати відмовився, він гуляв з собакою, коли помітив чоловіка на полі. Заяву досі ніхто не написав, пожежі того дня не було. Що чоловік робив на полі, сподіваємось, розкаже він сам. Тоді зможе забрати свій велосипед, який, після розмови із заявником, залишив і втік не дочекавшись поліції. Просимо громадян не нехтувати можливістю написати письмову заяву про вчинене правопорушення, свідком якого ви стали. Ваша заява і пояснення дадуть підставу для проведення повноцінної перевірки".

Тому, якщо хтось впізнав на фото чоловіка, телефонуйте до Ніжинського відділу поліції.

поле, підпал, чоловік, поліція

поле, підпал, чоловік, поліція
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: