Завантаження ...
banner
banner

Єдина жінка – голова ОДА: Зеленський представив нову голову Чернігівської ОДА

15 жовтня в історико-культурному заповіднику «Качанівка», що в Ічнянському районі, Президент України Володимир Зеленський представив нову голову облдержадміністрації Чернігівської області

Чернігівська ОДА, голова, Анна Коваленко

15 жовтня в історико-культурному заповіднику «Качанівка», що в Ічнянському районі, Президент України Володимир Зеленський представив нову голову облдержадміністрації Чернігівської області – Анну Коваленко.

Повідомляє suspilne.media.
 
Представляючи нову голову ОДА, Зеленський сказав:
 
«Людина, яка повинна втілити перспективи області у життя. Вона буде єдиною в Україні жінкою, яка очолює область».
 
Також Президент додав, що Коваленко – порядна, чесна та професійна людина.
 
Отримавши посвідчення, Анна Коваленко згадала свій досвід участі у виборах за 206-м округом, де у 2014 році вона набрала 9% голосів.
 
«Завдяки роботі в Офісі, добре знаю проблеми Чернігівщині. Я брала участь у виборах на 206 окрузі, і за рекордну кількість часу здобула прихильність людей. Хочу пообіцяти бути відкритою і робити все можливе, щоб крок за кроком їх життя ставало краще», - сказала Коваленко.
 
Нагадаємо, Анні Коваленко – 29 років, родом із Київщини. За освітою – магістр театрознавства. Під час Майдану була сотницею 39-ї жіночої сотні Самооборони Майдану, колишня радниця трьох міністрів оборони України та міністра інформаційної політики України. Була народною депутаткою від «Слуги народу» та заступницею керівника Офісу Президента.
 
Пряма трансляція представлення Анни Коваленко головою ОДА:
 

 
Що відомо:
 
Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко подав у відставку, але досі немає указу Президента про його звільнення з посади.
 
Кабінет міністрів погодив кандидатуру ексзаступниці голови Офісу президента Анни Коваленко на посаду голови Чернігівської ОДА.
 
Що про призначення Коваленко головою Чернігівської ОДА кажуть політики й експерти.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: