Завантаження ...
banner
banner

Ніжин відвідали туроператори внутрішнього туризму України

14 жовтня Ніжин відвідали туроператори внутрішнього туризму України. Промоційний тур проводився за сприяння Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА

туризм, Ніжин, туроператори

14 жовтня Ніжин відвідали туроператори внутрішнього туризму України. Промоційний тур проводився  за сприяння Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА спільно з обласним туристично-інформаційним центром,  управлінням культури і туризму Ніжинської міської ради. 

Про це повідомляє у Facebook  Тетяна Бассак.

В програму включено відвідування  музейного комплексу університету, музею рідкісної книги, оглядова екскурсія містом, ознайомлення з новоствореним музеєм Ю.Лисянського.   

"Дякуємо ректорові Ніжинського університету Самойленку О.Г за підтримку запланованого заходу та відвідування учасниками  музеїв закладу. 
  
Парубець Г.С.(завідувачка музейним комплексом університету), Потапенку  М.В. ( доцент університету), Морозову О.С. (директор музею рідкісної книги університету та музею Ю.Лисянського ), Дудченку Г.М. (директор Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського)  за фаховість, цікаві розповіді  під час проведення екскурсій та ті враження, що залишилися в учасників промоційного туру. 

Гостями міста також відмічено важливість встановлення в місті табличок з  QR   кодами на пам'ятках культурної спадщини (архітектура, історія, археологія, монументальне мистецтво, втрачені пам’ятки, встановлено 140 табличок (двомовна інформація -українською, англійською) , ще 26 -замовлено" - пише Тетяна Бассак.
  
туризм, Ніжин, туроператори

туризм, Ніжин, туроператори
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: