Завантаження ...
banner

У болоті на Чернігівщині правоохоронці знайшли жінку, яка загубилася

Упродовж доби близько сотні поліцейських, рятувальників та лісників прочісували ліс у Чернігівському районі у пошуках 71-річної чернігівки, яка загубилася під час збирання грибів. До поліції з повідомленням про зникнення жінки

жінка, болото, поліція

Упродовж доби близько сотні поліцейських, рятувальників та лісників прочісували ліс у Чернігівському районі у пошуках 71-річної чернігівки, яка загубилася під час збирання грибів.

До поліції з повідомленням про зникнення жінки звернувся син. Він розповів правоохоронцям, що гриби жінка збирала поблизу села Красне. Саме туди й направився особовий склад Чернігівського районного відділення поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та лісники.

Поліцейські ретельно прочісували територію поблизу села. Пошуки були ускладнені погодними умовами – постійно йшов дощ.

Вночі пошукові групи вирішили встановити світлову колону, яка могла стати дороговказом для літньої жінки. Утім, жінка до колони так і не вийшла.

Згодом виявилося, що чернігівка зайшла в болотяну місцевість. Там її знайшли у виснаженому стані, було очевидним те, що вона переохолоджена. З огляду на це пошукова група несла її близько трьох кілометрів до місця, куди фізично міг під’їхати автомобіль. Медики одразу ушпиталили жінку.

Поліція Чернігівської області 

жінка, болото, поліція
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: