Завантаження ...
banner
banner

Хто виявив бажання купити "лазню" на Козачій?

Рішення "Про приватизацію нежитлової будівлі "лазня", що розташована за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вулиця Козача, будинок 3, шляхом викупу" розглянули і прийняли на

лазня, аукціон, учаник, викуп

Рішення "Про приватизацію нежитлової будівлі "лазня", що розташована за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вулиця Козача, будинок 3, шляхом викупу" розглянули і прийняли на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету.

Повідомляє mynizhyn.com.

Нежитлова двоповерхова будівля колишньої лазні, загальною площею 2 319,7 кв.м., 1989 року побудови другий раз була виставлена на аукціон. Перший раз учасник, що виявив бажання купити заплатив гарантійний внесок у 144 тис. грн., але договір про купівлю не підписав, тому гарантійний внесок залишився у бюджеті Ніжина.

У вересні будівлю повторно виставили на аукціон prozorro зі стартовою ціною  2 млн. 271 тис. 288 грн.без ПДВ. Аукціон не відбувся через відсутність учасників. Далі відбувся аукціон зі зниженням стартової ціни до 1 млн. 135 тис. 644 грн. На цей аукціон подав пропозицію лише один учасник О. Сутула. Єдиний учасник запропонував 1 млн. 136 тис. грн. Очікується рішення про викуп.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: