Завантаження ...
banner
banner

На які потреби у Ніжині на сесії міськради здійснили перерозподіл коштів?

Учора, під час сесії, ніжинські депутати здійснили перерозподіл коштів. Куди і скільки? Розглядаючи проект рішення "Про внесення змін в Паспорт міської цільової програми Розвитку

Ніжин, сесія, перерозподіл коштів, КП

Учора, під час сесії, ніжинські депутати здійснили перерозподіл коштів. Куди і скільки?

Розглядаючи проект рішення "Про внесення змін в Паспорт міської   цільової програми Розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств  Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на  2020 рік (Додаток 1.29) до рішення Ніжинської міської ради  № 7-65/2019 VII скликання  від 24 грудня 2019 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2020рік»", зняли з суми, запланованої на харчування учнів ніжинських шкіл кошти (1 млн. 600 тис. грн), які були зекономлені під час карантину.

Діти фактично не були в школі і не харчувались, тому ці кошти не будуть перераховані на КП "Школярик".

Із цієї суми 87 тисяч 862 грн буде направлено на фінансову підтримку КП "Школярик": хоч і карантин, але працівники вищезгаданого підприємства виходять на роботу, їх не відправляють на свій рахунок. Тож депутатами було прийняте рішення: виділити фінансову підтримку і направити її цим працівникам на заробітну плату.

А решту коштів – направити на заробітну плату до кінця року працівникам дошкільних навчальних закладів, щоб повністю закрити рік.

До речі, як розповів сайту 
mynizhyn.com депутат Ю. Хоменко, по виплаті зарплати всім бюджетним установам, які підпорядковуються органам місцевого самоврядування, по всім напрямкам (освіта, медицина, культура, соціальний) Ніжин забезпечений лімітами до кінця року.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: