Завантаження ...
banner
banner

1181: стільки ніжинців, хворих на COVID-19, було зареєстровано з початку року

Ситуація з захворюванням на коронавірус у Ніжині залишається напруженою. Представники медичної ланки нашого міста обговорили її на сьогоднішній оперативній нараді. У міській лікарні, станом

коронавірус, хворі, лікування

Ситуація з захворюванням на коронавірус у Ніжині залишається напруженою. Представники медичної ланки нашого міста обговорили її на сьогоднішній оперативній нараді.  

У міській лікарні, станом на ранок 27 жовтня, на стаціонарному лікуванні перебуває 63 пацієнта з COVID-19 та 52 пацієнта з пневмонією, з них 13 – це жителі Ніжинського району. 

Як повідомив  генеральний директор О. Костирко, на даний час на стаціонарному лікуванні у інфекційному відділенні перебуває 4 пацієнти з діагнозом COVID-19, які отримують балонний кисень, та у провізорному відділенні №1 – 2 таких пацієнти.

За повідомленням директора КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» О. Калініченко, станом на ранок 27 жовтня в режимі самоізоляції в Ніжині перебуває 136 хворих на коронавірус.

Як проінформував директор лабораторного центру Ю. Наріжний, у період з 16 по 26 жовтня  на коронавірус захворіла 191 особа, серед них – 7 дітей до 17 років. А загалом з початку року у Ніжині було зареєстровано 1181 особу, що захворіла на COVID-19, з них 152 медики, з їх числа 105 – медичні працівники Ніжина.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: