Завантаження ...
banner
banner

Яскравий конкурс для ніжинців і про Ніжин: жодних вікових обмежень!

Управління культури і туризму Ніжинської міської ради спільно з ГО «Ніжинська гільдія митців» оголошує про проведення художньо-мистецького конкурсу #Ніжинськаосінь. Про це в Фейсбук повідомляє

#Ніжинськаосінь, конкурс, осінні мотиви, онлайн-голосування

Управління культури і туризму Ніжинської міської ради спільно з ГО «Ніжинська гільдія митців» оголошує про проведення художньо-мистецького конкурсу #Ніжинськаосінь. Про це в Фейсбук повідомляє начальник управління культури і туризму Ніжина Т. Бассак.

#Ніжинська осінь проводиться з метою популяризації мистецької візії в Ніжині та вшанування краси рідного міста. Жодних вікових обмежень.

Тематика робіт: ніжинські осінні мотиви. Творчі роботи учасників конкурсу #Ніжинськаосінь протягом листопада 2020 року експонуватимуться на виставці в залах галереї «А ля Прима».

Усі зібрані роботи будуть опубліковані на Facebook-сторінці управління культури і туризму Ніжинської міської ради, де відбуватиметься онлайн-голосування за найкращу роботу. За підсумками конкурсу будуть визначені 3 переможці та володар Гран-прі, переможці за найбільшу кількість лайків отримають призи від організаторів.

Заявки на участь приймаються до 06 листопада 2020 року. Для участі в конкурсі-виставці необхідно подати заявку та надати для оформлення виставки оригінал власної роботи до управління культури і туризму Ніжинської міської ради за адресою: площа імені Івана Франка, 1/81.

Результати конкурсу #Ніжинська осінь будуть оголошені 09 листопада 2020 року – у Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва.

#Ніжинська осінь – це конкурс для ніжинців і про Ніжин. Якщо ти небайдужий, якщо тобі притаманне почуття чарівного, якщо ти пишаєшся рідним містом – тоді конкурс #Ніжинськаосінь саме для тебе!

На фото – робота ніжинського художника Стефанюка О.О.: Ніжин. Вулиця Шевченка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: