Завантаження ...
banner
banner

ДТП у Ніжині: за минулий тиждень – аж 12

Протягом минулого тижня у Ніжині сталося аж 12 ДТП. Про це на оперативній нараді сьогодні повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. У Ніжинському

ДТП, авто, велосипед, травми, швидка

Протягом минулого тижня у Ніжині сталося аж 12 ДТП. Про це на оперативній нараді сьогодні повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. У Ніжинському відділенні швидкої (екстреної) медичної допомоги сайту mynizhyn.com надали інформацію про дві автопригоди, після яких постраждалих було відправлено до міськлікарні.

23 жовтня працівники швидкої отримали виклик о 14.20 на вулицю Борзнянський Шлях. Допомоги потребував молодий чоловік 25 років. Обставини, які записані працівниками швидкої, такі: трапилася ДТП за участі двох авто, ймовірно, відбулося зіткнення.

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійні рани обличчя.


Інша ДТП трапилася вдень 25 жовтня. Виклик отримали о 13.00 на вулицю Липіврізьку. У 65-річної ніжинки діагностували закритий перелом ділянки гомілкостопу. Зі слів постраждалої, вона їхала на велосипеді й зіткнулася з авто.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: