Завантаження ...
banner
banner

Центральна площа Ніжина: зупинку перенесуть, каштани видалять

Зупинку громадського транспорту на центральній площі міста перенесуть. Її розмістять біля АТБ (раніше там був магазин Спорттовари). Про це на сьогоднішньому засіданні виконкому розповів

зупинка, перенесення, площа, проект, каштани

Зупинку громадського транспорту на центральній площі міста перенесуть. Її розмістять біля АТБ (раніше там був магазин Спорттовари).

Про це на сьогоднішньому засіданні виконкому розповів заступник міського голови Григорій Олійник: "Ці роботи проходять у рамках Проекту реконструкції центральної площі. Проект має три етапи: облаштування території від річки до площі,  сама площа і від неї до вулиці Червонокозачої.

У рамках проекту було надано згоду компанії АТБ щодо облаштування  прилеглої території, тротуарної частини в стоянці для паркування автотранспорту, також була попередня згода на перенесення автобусної зупинки відповідно до проектного рішення. Організація дорожнього руху погоджена національною поліцією області".

Григорій Олійник підкреслив, що це єдине місце в цьому проміжку, яке відповідає будівельним вимогам.

Таким чином, першим етапом буде видалення каштанів вздовж дороги (їх аж 8), другим – облаштування заїзного карману та прилеглої території.

До видалення дерев і облаштування зупинки планують приступити вже наступного тижня. 

Валентина Пильник 

зупинка, перенесення, площа, проект, каштани

зупинка, перенесення, площа, проект, каштани
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: