Завантаження ...
banner

Затримка реконструкції головного корпусу Ніжинської лікарні: в чому причина?

У Ніжинській міській лікарні проводяться ремонтні роботи центрального корпусу, який переобладнають під сучасне приймально-діагностичне відділення, яка виконуються в рамках президентського

лікарня, реконструкція, будівництво, затримка

У Ніжинській міській лікарні проводяться ремонтні роботи центрального корпусу, який переобладнають під сучасне приймально-діагностичне відділення, яка виконуються в рамках президентського проекту «EMERGENCY» та Національної програми «Велике будівництво».

Повідомляє mynizhyn.com.

На щотижневій оперативній нараді генеральний директор лікарні Олександ Костирко розповів про те, що будівництво вже почало відставати від графіка. Нагадаємо, що згідно з проектом реконструкцію мали завершити 25 жовтня.

Читайте також: Вперше за 65 років на лікарню у Ніжині чекає Велике будівництво

Заступник міського голови Григорій Олійник пояснив, що затримка в будівництві головного корпусу лікарні сталася через те, що на сьогодні не завершилася процедура закупівлі обладнання (з основних – це томограф, КТ, ангіограф). А саме відсутні технічні параметри для цього обладнання, тобто відсутня можливість розрахувати місця встановлення даного обладнання і це зупинило процес виконання будівельних робіт.  

Така ситуація майже по всім лікарням в Україні, де проводиться така реконструкція. 

Також Григорій Олійник зазначив, що у Ніжинській лікарні дуже великий об'єм робіт. Зараз вже почались зовнішні роботи. Будівельний матеріал завезений, вирита траншея для укладання теплотраси.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: