Завантаження ...
banner
banner

Перенесення зупинки на площі викликало жваву дискусію на останній сесії

Новина про перенос зупинки на центральній площі Ніжина викликала занепокоєння і обурення в ніжинців. Мешканці будинку, під який хочуть перенести зупинку прийшли на сесію аби висловити

зупинка, площа, каштани

Новина про перенос зупинки на центральній площі Ніжина викликала занепокоєння і обурення в ніжинців. Мешканці будинку, під який хочуть перенести зупинку, прийшли на сесію, аби висловити депутатам свою думку.

Повідомляє mynizhyn.com.

Так жителька будинку сказала, що без людей такі рішення приймати і спилювати 8 каштанів взагалі неприпустимо, адже дерева здорові. У Києві за кожен каштан борються. Зупинка буде створювати додатковий шум жителям будинку. 40 років зупинка, де вона є зараз, нікого не турбувала і ось її захотіли перенести.

Також до депутатів звернувся власник офісу, що знаходиться у будинку під який хочуть перенести зупинку. Знову згадувалась недопустимість спилювати каштани, думка зеленої ради і думка громади не була запитана і врахована. Людей сьогодні не чують. Через громадські слухання потрібно владі разом з людьми прийняти правильне рішення.


зупинка, площа, каштани
Анатолій Лінник у свою чергу зазначив, що зупинити виконання проекту можна, але щоб ніжинці потім не говорили, що нічого в місті не робиться. Проект, в якому визначений перенос зупинки і створення карману для зупинки громадського транспорту, погоджений з усіма службами і з Нацполіцією.

Власник нотаріального офісу додав, що ця зупинка навпаки може створити загрозу для пішоходів, адже поруч поворот і автомобілі не завжди можуть загальмувати. Також поруч з новим АТБ зробили пішохідний перехід, з автопарковок з під Ощадбанку і АТБ постійно виїжджає транспорт і все це разом створює небезпечну ситуацію.

Юрій Хоменко сказав, що проект цей буде реалізовувати вже нова рада і це проблема нових депутатів. 

Володимир Мамедов сказав, що можна розглянути можливість перенести зупинку на площу перед міськвиконкомом. На це Анатолій Лінник сказав, що площа стане схожа на автовокзал.

Тож дерева ще не спилюють і зупинку не переносять. Як вирішить дану проблему нова влада дізнаємось згодом.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: