Завантаження ...
banner

У Ніжині не буде неврологічного, травматологічного та хірургічного відділень?

На сьогоднішньому засіданні позачергової сесії гендиректор міськлікарні О. Костирко повідомив важливу новину, яку й сам отримав від заступника начальника управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації в ході сесії, про те, щоб у розрізі

сесія, повідомлення, коронавірус, лікарня

На сьогоднішньому засіданні позачергової сесії гендиректор міськлікарні О. Костирко повідомив важливу новину, яку й сам отримав від заступника начальника управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації в ході сесії, про те, щоб у розрізі пандемії зробити Ніжинську міськлікарню стовідсотковою по наданню допомоги хворим на коронавірус.

"Це означає, що таких відділень, як неврологічне, травматологічне, хірургічне в Ніжині не буде!, – наголосив О. Костирко. – Усі ці спеціалісти (за згодою) будуть задіяні по ліквідації COVID-19. Тож, якщо, скажімо, людині потрібна допомога нервопатолога, то в Ніжині вона її не отримає і буде змушена звертатися до чернігівських лікарів... Це призведе до звільнення медиків і заведе ситуацію в глухий кут".
 
Крім того, гендиректор додав, що, в разі прийняття цих умов, міська лікарня обслуговуватиме не один лише Ніжин, а 4 або й 5 районів з хворими на коронавірус. 
 
Присутніми на сесії було вирішено сьогодні ж направити звернення до управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації про неприйняття міською радою цих умов. У зверненні запропонувати розглянути задіяння райлікарні для обслуговування хворих на пневмонію та коронавірус. Там є і територія, і фахівці.

Пропозицію підтримали всі присутні депутати.
 
Валентина Пильник
Фото з мережі  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: