Завантаження ...
banner
banner

Студенти Ніжинського агроколеджу – учасники обласного екологічного конкурсу

Щороку Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації спільно з Управлінням освіти і науки ОДА проводиться конкурс «Одна планета – одне майбутнє», метою

Ніжин, агроколедж, конкурс, «Одна планета – одне майбутнє», участь

Щороку Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації спільно з Управлінням освіти і науки ОДА проводиться конкурс «Одна планета – одне майбутнє», метою якого є розширення природоохоронної діяльності, спрямованої на поліпшення стану навколишнього природного середовища Чернігівської області; підвищення екологічної і правової обізнаності учнівської і студентської молоді та громадян щодо охорони навколишнього середовища шляхом залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю.

Цьогоріч представники двох вікових категорій (15-18 років та 19 років і старше) змагалися у трьох номінаціях «Північна краса України», «Довкілля і я», «Погляд у чисте майбутнє». Серед учасників – як школярі, так і студенти професійно-технічних та закладів вищої освіти області, представники громадськості.

У своїх роботах учасники конкурсу в номінації «Північна краса» презентували мальовничі краєвиди та фотозамальовки природи рідного краю; в номінації «Довкілля і я» розповіли про власну практичну діяльність у сфері захисту та збереження довкілля Чернігівщини; представники номінації «Погляд у чисте майбутнє» презентували дослідницькі роботи екологічного спрямування.

Традиційно учасниками конкурсу стали студенти Ніжинського агротехнічного коледжу – члени екологічного гуртка «Життя в стилі ЕКО» під керівництвом викладача Ірини Савченко, які розробили власні проєкти, систематизувавши всі свої дослідження та спостереження.

Ніжин, агроколедж, конкурс, «Одна планета – одне майбутнє», участь

Члени журі оцінювали роботи за визначеною оціночною шкалою з декількох напрямків. За підсумками узагальненого оцінювання були визначені переможці та призери конкурсу. Роботи наших студентів отримали високу оцінку членів оргкомітету конкурсу.

Ніжин, агроколедж, конкурс, «Одна планета – одне майбутнє», участь

Попереду нові проєкти, нові ідеї, нові мрії, які обов’язково будуть здійснюватися! Бажаємо подальших успіхів та перемог!

natc.org.uaТетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: