Завантаження ...
banner

Після ролику «співочого поліцейського» на дільницю в Ніжинське виїжджала перевірка

Тисячі переглядів, уподобань і репостів, безліч позитивних коментарів. Україна оцінила гумор і музичний талант капітана поліції Валентина Бойко, дільничного села Ніжинське, що на Чернігівщині

поліцейський, Валентин Бойко, поліція, перевірка

Тисячі переглядів, уподобань і репостів, безліч позитивних коментарів. Україна оцінила гумор і музичний талант капітана поліції Валентина Бойко, дільничного села Ніжинське, що на Чернігівщині. Цей правоохоронець став відомий на всю країну в період цьогорічних місцевих виборів. 

Читайте також: 
Ніжинського дільничого Валіка тепер знає вся Україна. Відео

Саме тоді поліцейський зіграв на піаніно жартівливу пісеньку, зняв це на мобільний телефон і ролик потрапив до Інтернету. 


«Сидів, добросовісно охороняв бюлетені. Настрій був чудовий. Та і дружина раніше просила якусь пісню про вибори написати. А я все не встигав. Вихідних фактично не було. А тут вільна хвилинка з’явилася. Дивлюся, а на дільниці піаніно стоїть. Швиденько придумав мелодію, текст накидав і зіграв. Окрім того, від керівництва була вказівка – прислати селфі-підтвердження, що ми дійсно на дільниці охороняємо. За краще селфі обіцяли 200 гривень премії. От я і вирішив замість селфі відправити відео, хотів виграти», – розповідає Валентин Бойко в інтерв’ю виданню «КП в Україні». 

Ролик хтось завантажив в суспільний чат, потім пішли репости і пішло-поїхало. Керівництво не оцінило креатив дільничного. В село Ніжинське миттю виїхала перевірка

«Телефонують мені і питають, чи не п’яний я часом? Та ні, кажу, все нормально, працюю. Мовляв, пожартував так. Приїхала перевірка. Ніяких порушень не виявили», – розповідає Валентин Бойко.

Джерело: Чeline 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: