Завантаження ...
banner
banner

ДТП біля Зрубу: жінка загинула на місці, чоловіка травмовано

Моторошна ДТП трапилася сьогодні, 06 листопада, біля села Зруб. Подробиці журналістам сайту mynizhyn.com розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко:

Зруб, ДТП, автомобілі, зіткнення, смерть, травми

Моторошна ДТП трапилася сьогодні, 06 листопада, біля села Зруб. Подробиці журналістам сайту mynizhyn.com розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

"Повідомлення про ДТП поліція отримала близько 4:30 сьогодні. Наші працівники прибули на місце події, а саме: на автодорогу М-02, неподалік с. Зруб. Було встановлено, що водій автомобіля Mitsubishi Outlander, 1993 р. н., мешканець Сумської області, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем MAN (вантажівкою). 

В результаті ДТП постраждали пасажири авто Mitsubishi Outlander. Жінка, 1992 р. н., мешканка Сумської області, загинула на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Інший же пасажир, 1987 р.н., доставлений до лікарні із діагнозом "закритий перелом кісток носа, переломи верхньої та нижньої щелеп і травма голови".

Сам водій авто Mitsubishi Outlander травм не отримав, так само, як і водій вантажівки.

Обставини ДТП встановлюватиме слідство. За фактом ДТП, що спричинила загибель людини, розпочато кримінальне провадження".

Фото сайту mynizhyn.com надали в Ніжинському відділі поліції


Зруб, ДТП, автомобілі, зіткнення, смерть, травми

Зруб, ДТП, автомобілі, зіткнення, смерть, травми

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: