Завантаження ...
banner

Дистанційне, чи ні: деякі навчальні заклади Ніжина – під питанням

На минулому тижні вже у п'ятницю до навчальних закладів Ніжина пішло менше дітей, ніж у понеділок. Про це на оперативній нараді 9 листопада розповів начальник управління освіти Ніжина С. Крапив'янський. Хворіють

дистанційне навчання, школи, С. Крапив'янський

На минулому тижні вже у п'ятницю до навчальних закладів Ніжина пішло менше дітей, ніж у понеділок. Про це на оперативній нараді 9 листопада розповів начальник управління освіти Ніжина С. Крапив'янський.

Хворіють на ГВРІ та грип. Кількість хворих на COVID-19 учнів зменшилася: у минулий понеділок таких було троє, у п'ятницю – 1 дитина. 

"Зупиняти процес навчання підстав немає, – пояснив Станіслав Миколайович, – але той факт, що Ніжин перебуває в червоній зоні, дає право керівникам навчальних закладів, якщо вони вважають за доцільне, після опитування педпрацівників та батьків, переводити заклад на дистанційну форму навчання".

С. Крапив'янський підкреслив, що не вважає, що така потреба є в невеликих школах Ніжина, де мала кількість учнів, але під великим питанням знаходяться гімназія №3 та НВК №15 і №16

Міський ліцей відсьогодні перейшов на дистанційну форму навчання.

"Директори інших навчальних закладів заяв поки що не робили. Будемо моніторити сьогоднішній рівень захворюваності", – резюмував Станіслав Миколайович.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: