Завантаження ...
banner
banner

В'їхав у зупинку і переїхав собачку: у Ніжині водії все більше нахабніють

Про даний факт повідомили у групі в Facebook "Допомога тваринам міста Ніжина". Вчора, 9 листопада, у районі Фрунзовки водій в’їхав на зупинку "11 школа", де лежала собачка... Повідомляє mynizhyn.com

зупинка, водій, собака, волонтери

Про даний факт повідомили у групі в Facebook "Допомога тваринам міста Ніжина". Вчора, 9 листопада, у районі Фрунзовки водій в’їхав на зупинку "11 школа", де лежала собачка... 

Повідомляє mynizhyn.com.

Поранену собачку забрали волонтери і просять допомогти з перетримкою. Лікування і корм забезпечать. Якщо можете перетримати собачку у себе телефонуйте: 0681902710.

зупинка, водій, собака, волонтери

Також ще одна неприємна історія з водієм і собакою сталася біля парка Шевченка 7 листопада. Водій збив собаку, зупинився, вийшов подивився на бампер автомобіля і поїхав собі далі. А бідний пес залишився помирати на узбіччі.

Якщо вже трапилася така неприємна історія, то не кидайте чотирилапих на дорозі, а везіть до ветлікаря. Любити потрібно все живе і собаки, які стали безпритульними саме з провини людей, не винні, що живуть на вулиці і перебігають дорогу перед автомобілями.

зупинка, водій, собака, волонтери

Зазначимо, що цю собаню волонтери забрали, але фінансів на проведення операцій не вистачає. Карта Приватбанку 5168 7573 6283 4949, Березан Алла - фінансовий куратор. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: