Завантаження ...
banner
banner

У передчутті зими: комунальники Ніжина уже готові зустрічати сніг

Найближчими днями прогнозують опади у вигляді снігу. На центральній площі Ніжина працівники КП "ВУКГ" вже сьогодні встановили баки для піщано-сольової суміші й наповнили їх, аби бути готовими

сніг, суміш, КП

Найближчими днями прогнозують опади у вигляді снігу. На центральній площі Ніжина працівники КП "ВУКГ" вже сьогодні встановили баки для піщано-сольової суміші й наповнили їх, аби бути готовими розтрусити суміш у разі потреби. 

Заступник начальника КП «ВУКГ» Андрій Гомоляко сайту mynizhyn.com розповів, що всього таких баків – 4 і встановили їх, як і в минулому році, в центральній частині міста, там, де є відеоспостереження.

"Розмістити по інших вулицях хотілося б, але побоюємось, бо реакція деяких ніжинців може бути непередбачуваною: поламають, будуть використовувати, як урни, або й зовсім вкрадуть".

А. Гомоляко розповів, що, закуплені в минулому році баки непогано себе "зарекомендували": спеціально купували пластмасові, а не металеві, щоб не було корозії від солі. Накриті кришками, тож суміш не намокне і не зіб'ється в грудку. 

сніг, суміш, КП

сніг, суміш, КП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: