Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині депутатку притягнули до відповідальності

За неповідомлення про наявний реальний конфлікт інтересів при вирішенні питань про виділення земель депутатку притягнуто до адміністративної відповідальності. Ніжинською місцевою прокуратурою

депутатка, прокуратура, корупція

За неповідомлення про наявний реальний конфлікт інтересів при вирішенні питань про виділення земель депутатку притягнуто до адміністративної відповідальності.

Ніжинською місцевою прокуратурою доведено, що депутат однієї з сільських рад Ніжинського району не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів під час розгляду питання на засіданні сесії ради про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення їй у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства загальною площею 1,5 га.

Аналогічне порушення закону депутатом допущено при голосуванні на сесії органу місцевого самоврядування з такого ж питання порядку денного відносно свого сина.

Відтак, постановою Ніжинського міськрайонного суду області місцеву обраницю визнано винною у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП, та призначено стягнення у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: