Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська прокуратура притягнула до відповідальності колишнього посадовця

За несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, після звільнення із займаної посади притягнуто до адміністративної відповідальності колишнього посадовця одного із

декларація, посадовець, прокуратура, відповідальність

За несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, після звільнення із займаної посади притягнуто до адміністративної відповідальності колишнього посадовця одного із підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС.

У ході судового розгляду Ніжинською місцевою прокуратурою доведено обізнаність порушника з вимогами законодавства щодо необхідності своєчасного подання декларації та наявність у його діянні складу відповідного адміністративного правопорушення.

Постановою Ніжинського міськрайонного суду колишнього рятувальника визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та призначено стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: