Завантаження ...
banner
banner

Один лікар на 50 хворих: ситуація з медиками у Ніжинській міськлікарні

"По ковіду у Ніжинській міськлікарні задіяні працівники 5-ти відділень - це інфекційне, лор відділення, дитяче, терапевтичне і частина кардіологічного відділення" - розповів на щотижневій

медпрацівники, коронавірус

"По ковіду у Ніжинській міськлікарні задіяні працівники 5-ти відділень - це інфекційне, лор відділення, дитяче, терапевтичне і частина кардіологічного відділення" - розповів на щотижневій оперативній нараді генеральний директор Ніжинської міськлікарні Олександр Костирко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Значна кількість захворівших медичних працівників призводить до того, що у деяких відділеннях залишається по одному лікарю. І на сьогоднішній день у неврологічному відділенні з працюючих лікарів залишився один, який буде надавати допомогу більше, ніж 50 пацієнтам.

В офтальмології із 4-х працюючих залишився один лікар.

Наразі на коронавірус хворіє більше 60 медичних працівників. У всіх них це захворювання професійне, оскільки вони безпосередньо контактували з хворими.

Міськлікарня працює в умовах суворого карантину і ніжинці мають мінімізувати самозвернення до відділень лікарні, оскільки невиконання режиму карантину призводить до інфікування медичних працівників.

Зазначимо також, що з початку року у Ніжині захворіло 205 медичних працівників. З них 138 медпрацівників, які працюють безпосередньо у закладах міста.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: