Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині 74-річну пацієнтку не впустили до лікарні: жінка померла. Відео

"74-річну Катерину Іванівну з пневмонією, тремтячими руками і скаргами "не можу дихати" - пише Богдан Амінов, - виставили за поріг інфекційної лікарні в Бобровиці Чернігівської області. А речі викинули через

пневмонія, лікарня, коронавірус, смерть

"74-річну Катерину Іванівну з пневмонією, тремтячими руками і скаргами "не можу дихати" - пише Богдан Амінов, - виставили за поріг інфекційної лікарні в Бобровиці Чернігівської області. А речі викинули через вікно". Про це повідомляє livejournal.com.

"Ще минулого тижня цю історію мені розповів Антон Гура. Я вирішив поїхати в Бобровицю".

ЩО СТАЛОСЯ В Бобровиці

"Жінку попросили покинути лікарню зі словами "вдома долікується" і "вона по коридору бігала, це вона втомилася просто".

Катерина Іванівна вийшла за поріг, сіла на лавочку на подвір'ї інфекціонки і не змогла далі йти. Водії таксі один за одним відмовлялися приїжджати до ковідной лікарні. Боялися заразитися.

В результаті ВОНА ПОМЕРЛА. Жінку все ж доставили додому, їй стало гірше. Знову швидка, знову інфекціонку. Але вже пізно.

А ще - у Катерини Іванівни немає близьких родичів в Бобровиці. Тільки дочка, яка знаходиться довгий час за кордоном. За пенсіонеркою доглядали дві місцеві мешканки - Маша і Таня.

В той день Маша сиділа з Катериною Іванівною на лавочці більше години. Вона стукала в двері, вікна лікарні і просила допомогти. Але ніхто не вийшов.

Потім Тані і Маші головний лікар сказав, що йому з Чернігова надійшов дзвінок з вимогою звільнити "ковідне" місце для більш "важких" пацієнтів.

Потім, правда, виявилося, що в інфекційному були пацієнти і без пневмонії. Ми пішли з'ясовувати ситуацію до головного лікаря.

Він відповів, що "йому доповіли" про легку форму у Катерини Іванівни. Тому він і розпорядився відправити пенсіонерку додому. Пообіцяв провести службове розслідування. "Ми це так не залишимо" - ці слова керівника лікарні я записав на камеру.

Лікар, який випер Катерину Іванівну, сховався в ковідной лікарні, яка зсередини зачинена. Навіть керівництву не вдалося викликати його на килим. Злякався, напевно.

Але у депутатки Бардіної "все добре". І у інших народних обранців. І у президента, який нібито на рівних умовах лікується від коронавируса. У рівних умовах з ким - з покійною Катериною Іванівною з Бобровиці?"

пневмонія, лікарня, коронавірус, смерть

На першому фото покійна Катерина Іванівна в момент виписки з лікарні на лавці.

пневмонія, лікарня, коронавірус, смерть

Другий знімок зроблений після смерті пенсіонерки. Та ж лавка. Речі покійної.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: