Завантаження ...
banner

Ніжинською прокуратурою притягнуто до відповідальності депутата

За несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, судом розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з

прокуратура, депутат, декларація, суд

За несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, судом розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та притягнуто до адміністративної відповідальності депутата однієї із сільських рад Бобровицького району Чернігівської області.

У ході судового розгляду Ніжинською місцевою прокуратурою доведено обізнаність порушника з вимогами законодавства щодо необхідності своєчасного подання декларації та наявність у його діянні складу відповідного адміністративного правопорушення.

Постановою Бобровицького районного суду Чернігівської області депутата сільської ради визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та призначено стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: