Завантаження ...
banner

У Ніжині думають над встановленням кисневої станції

У Ніжині розглядають можливість встановлення кисневої станції для надання медичної допомоги хворим на на Covid-19 та пневмонію. Встановлять її на території Ніжинської міської лікарні. Поки що це

киснева станція, О. Костирко, коронавірус, євро

У Ніжині розглядають можливість встановлення кисневої станції для надання медичної допомоги хворим на на Covid-19 та пневмонію. Встановлять її на території Ніжинської міської лікарні.

Поки що це питання вивчають.

"Хочемо знайти підрядну організацію, яка зможе розробити проектування, – розповів на сьогоднішньому засіданні комісії з бюджету генеральний директор О. Костирко. – Встановлення кисневої станції потребує спеціальних умов, відповідної площі й обладнання. Це буде киснева ємність для 5-10 кубів рідкого кисню". 

Було названо суму коштів. За словами О. Костирка, вартість одного тільки обладнання – 35 тисяч євро (це більше 1 млн грн)

Варіантів встановлення кисневої станції два: поверхневий, або підземний, їх ще довивчають. " А зараз займаємось  закупівлею кисневих балонів та розташуванням додаткових кисневих шаф, – повідомив О. Костирко. –  Ввели дві нові посади спеціалістів, які займаються цілодобовим наданням кисневої допомоги і заміною  балонів".

Валентина Пильник 
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: