Завантаження ...
banner

Ніжинська районна лікарня потребує матеріальної допомоги

Шановні жителі міста та району, голови громад, депутати всіх рівнів, керівники та працівники установ та організацій, керівники підприємств та сільськогосподарської галузі Ніжинщини

Ніжинська районна лікарня, допомога, гроші

Шановні жителі міста та району, голови громад, депутати всіх рівнів, керівники та працівники установ та організацій, керівники підприємств та сільськогосподарської галузі Ніжинщини, давайте усі разом підтримаємо нашу Ніжинську центральну районну лікарню і надамо посильну благодійну матеріальну допомогу закладу.

У зв’язку з зростанням захворюваності на COVID-19 серед мешканців міста та району, значна частина яких потребує госпіталізації, Ніжинська ЦРЛ вже розпочала лікування таких хворих, хоча ще очікує на підписання договору з Національною службою здоров’я України на надання пакету послуг з лікування хворих на COVID-19.

У той же час відсутність даного договору зумовлює обмежене державне фінансування закладу і лікарня недостатньо забезпечена кисневим та іншим обладнанням! Ніжинська районна державна адміністрація вживає усіх необхідних заходів щодо пошуку можливого державного фінансування Ніжинської ЦРЛ. Проте хворі, які госпіталізовані, потребують належного лікування та кисневої підтримки вже зараз. У зв’язку з цим ми змушені звернутися до кожного жителя Ніжинщини з проханням допомогти підтримати лікарню, захистивши при цьому себе і свою родину!

Реквізити для надання благодійної допомоги КНП «Ніжинська ЦРЛ»

Код ЄДРПОУ02006389 МФО 305299
Р/р №UА 673052990000026008026305126
в АТ КБ «Приватбанк»
Адреса :16600,м. Ніжин, вул. Академіка Амосова, 1
тел. (04631) 7-46-33 ,( 04631) 7-42-94

Джерело: Ніжинська РДА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: