Завантаження ...
banner

Кунашівка і Переяслівка стали єдиним старостинським округом. Хто став старостою?

Відповідне рішення "Про утворення Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу" сьогодні на другій позачерговій сесії прийняли депутати Ніжинської міської ради. Повідомляє mynizhyn.com

Кунашівка, Переяслівка, округ, староста

Відповідне рішення "Про утворення Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу" сьогодні на другій позачерговій сесії прийняли депутати Ніжинської міської ради.

Повідомляє mynizhyn.com.

Даний округ утворили з метою забезпечення представництва інтересів жителів сіл Кунашівка, Паливода, Наумівське та Переяслівка. Як пояснив міський голова Олександр Кодола, в даному окрузі буде один староста, оскільки об'єм роботи достатній для однієї людини. Також заробітна плата старости знаходиться на рівні зарплат заступників міського голови.

Також міськрада прийняла рішення "Про затвердження старости". З сіл прийшли листи з сотнями підписів місцевих жителів на користь однієї кандидатури. Це Любов Пелехай, яка очолювала Кунашіський старостинський округ. Саме її кандидатуру і затвердили на посаду старости Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу.

Кунашівка, Переяслівка, округ, староста

До своїх обов'язків Любов Миколаївна приступить з 1 грудня 2020 року.

Нагадаємо, що раніше у Ніжинській ОТГ було два старостинські округи - Кунашівський, який очолювала Любов Пелехай і Переяслівський очільником якого був Олександр Охонько.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: