Завантаження ...
banner

У Вертіївці міцевого мешканця вбив його ж родич, підозрюваного затримали

Сьогодні вночі співробітники Ніжинського відділу поліції та Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області затримали особу, яка вчинила вбивство неподалік залізничного вокзалу у селі Вертіївка. Про виявлення

Вертіївка, вбивство, поліція, затримання

Сьогодні вночі співробітники Ніжинського відділу поліції та Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області затримали особу, яка вчинила вбивство неподалік залізничного вокзалу у селі Вертіївка.

Про виявлення тіла поліцію повідомив анонім о пів на третю ночі. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції та оперативники. На тілі особи були множинні ножові поранення та гематоми.

В ході першочергових заходів оперативники встановили, що до вбивства 63-річного мешканця Вертіївки причетний його 39-річний родич.

З місця скоєння злочину вилучено автомобіль «ВАЗ 2106» та мобільні телефони потерпілого і підозрюваного, які лежали в салоні. На відстані десяти метрів від транспортного засобу був розкиданий одяг обох чоловіків.

Під час огляду помешкання підозрюваного поліцейські виявили та вилучили одяг та ніж зі слідами крові.

Вертіївка, вбивство, поліція, затримання

Зрештою родич вбитого зізнався у скоєнні злочину, причиною якого стали складні стосунки між чоловіками. Поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – вбивство, що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: