Завантаження ...
banner

Розподілили обов'язки між заступниками ніжинського мера. Хто за що відповідає?

Про це сьогодні на оперативній нараді розповів міський голова Олександр Кодола. Повідомляє mynizhyn.com. У міськвиконкомі підготували розподіл обов'язків між заступниками міського голови

заступники, обов'язки

Про це сьогодні на оперативній нараді розповів міський голова Олександр Кодола. Повідомляє mynizhyn.com.

У міськвиконкомі підготували розподіл обов'язків між заступниками міського голови:

заступники, обов'язки

Вовченко Федір Іванович - перший заступник міського голови буде відповідати і координувати технічний напрямок і фінанси: Управління ЖКГ та Б, фінансове управління, управління комунального майна і земельних відносин, відділ економіки, відділ містобудування, відділ з питань надзвичайних ситуацій і всі комунальні підприємства міста Ніжина.


заступники, обов'язки

Смага Сергій Степанович - буде координувати і контролювати діяльність відділу інформаційно-аналітичної роботи, управління освіти, управління культури і туризму, відділ з питань фізичної культури і спорту, відділ адміністративно-дозвольних процедур, відділ квартирного обліку, комунальний заклад "Ніжинський молодіжний центр", комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр", міський центр фізичного здоров'я "Спорт для всіх", адміністративна комісія при виконавчому комітеті.


заступники, обов'язки

Грозенко Ірина Вікторівна - відповідає за управління соцзахисту, Службу у справах дітей, відділ у справах сім'ї та молоді, міський центр соціальних служб, територіальний центр, КЗ Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю "Віра", Ніжинський територіальний підрозділ державної служби з питань безпечності харчових продуктів, напрямок охорони здоров'я, тобто всі лікарні і медзаклади буде керувати Ірина Вікторівна.


заступники, обов'язки

Хоменко Юрій Юрійович як секретар міської ради віжповідає за організацію діяльності ради, постійних депутатських комісій і регламент ради.


заступники, обов'язки

Салогуб Валерій Володимирович - керуючий справами, організовує в межах своєї компетенції роботу структурних підрозділів апарату виконачого комітету Ніжинської міської ради.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: