Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині продовжують порушувати карантин: без масок спіймали десятьох

Протягом тижня поліцейські продовжили виявляти порушення встановлених КМУ заборон та обмежень пов’язаних з карантином. Про це на щотижневій оперативній нараді начальниця Сектору

карантин, порушення, маски

Протягом тижня поліцейські продовжили виявляти порушення встановлених КМУ заборон та обмежень пов’язаних з карантином. Про це на щотижневій оперативній нараді начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Не рахуючи вихідних, протягом п’яти робочих днів складено 13 адміністративних матеріалів за ст. 44-3 КУпАП, з яких 10 за частиною другою даної статті, а саме за  Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот. 

Постанови про вчинене адміністративне правопорушення виносилися самими поліцейськими, одразу після виявлення правопорушення. Відносно порушників застосовувався штраф у межах санкції передбаченої статтею. Нагадаю, що це від 170 до 255 грн. Переважна більшість виявлених порушень територіально пов’язана із залізничним вокзалом м. Ніжина.

За порушення вимог так званого «карантину вихідного дня» поліцейськими складено 2 адмінпротоколи. Обидва відносно адміністрації магазинів однієї із торговельних мереж. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: