Завантаження ...
banner

Киснева станція у Ніжині: уже є домовленість з проектантами з Дніпра

Як ми вже повідомляли раніше, у Ніжині планують встановлення кисневої станції для надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та пневмонію. Представник Ніжинської міськлікарні розповіла, що обирали з-поміж 2 варіантів:

киснева станція, бочка, ємкість, кошти

Як ми вже повідомляли раніше, у Ніжині планують встановлення кисневої станції для надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та пневмонію. 

Представник Ніжинської міськлікарні розповіла, що обирали з-поміж 2 варіантів: кисневий  генератор чи бочка для кислороду ємкістю до 10 тисяч кубів. Генератор більш складний в обслуговуванні і термін виконання робіт по ньому завеликий (аж до квітня). Тож це буде ємкість. Для її встановлення потрібен окремий будиночок, і, можливо, розміщено її буде ближче до території пологового будинку. 
 
Для проведення цих робіт не будуть задіяні кошти місцевого бюджету. Представник міськлікарні підкреслила, що  це – централізовані кошти перерозподілу державного бюджету, й на разі в області йде їх розподіл. Як тільки його буде завершено, кошти "ляжуть" на рахунок і лікарня повинні їх використати до кінця року. 
 
Як було зазначено, уже є домовленість із спеціалістами з м. Дніпропетровськ, звідки до Ніжина приїдуть проектанти.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: